Contact

Praktijk De Kwintessens

Je bent welkom bij Praktijk De Kwintessens!

Bereikbaarheid & aanmelden

Praktijk De Kwintessens is gevestigd in de Landstrekenwijk in Lelystad. Goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer.

Bezoekadres

Praktijk De Kwintessens
Graafschap 31
8245 BR LELYSTAD

De praktijk is gevestigd naast een woonhuis en heeft een eigen ingang, wachtruimte en een toilet dat vanuit de wachtruimte bereikbaar is. De praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid in de straat. Een fiets of scooter etc. kan er veilig geplaatst worden. Er staat altijd iets te drinken voor u klaar.

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging in Flevoland is de praktijk ook goed bereikbaar voor mensen die in andere plaatsen in Flevoland, de Noordoostpolder en Noord-Holland wonen. Regelmatig kiezen mensen uit buurtgemeenten, zoals Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Almere, Harderwijk, Emmeloord, Urk, Nagele en Enkhuizen ervoor om voor haptotherapie of fysiotherapie naar de praktijk in Lelystad te komen. De praktijk is voor hen vaak in slechts 20 tot 25 autominuten te bereiken.

De dichtstbijzijnde bushalte is Lelystad Veluwezoom op 4 minuten lopen. Vanaf het treinstation neem je bus 8 richting Hollandse Hout.

Telefoon & e-mail

De praktijk is te bereiken via telefoonnummer 06 46717835 en e-mailadres info@praktijkdekwintessens.nl. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen. Je kunt wel een bericht inspreken met je vraag. Vermeld hierbij je naam, vraag en telefoonnummer en je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dat kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier hieronder.

Stress vermindering. Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt.

Bezoekadres

Praktijk De Kwintessens

Graafschap 31

8245 BR LELYSTAD

KvK 55064299  | BTW ID NL001342135B74

Privacyverklaring  |  Cookiebeleid

Maak een afspraak

Bel direct voor een afspraak 06 46717835, mail naar info@praktijkdekwintessens.nl of vul het contactformulier in.